27/11/08

dia M.V.G.



Com cada any al Punt Òmnia oferim un missatge. El motiu de la meva entrada d'avui és per a retre homenatge al dia Mundial de la Violència de Genere que va ser el passat dimecres.


Com a home que soc i encara que no sé per que he hagut de tenir aquesta vida, estic molt en contra d'aquests fets que encongeixen el cor a l'hora de pensar-los. Aquesta és una de tantes de les desgracies que passen en aquest món. Però comunicar que cada cop hi ha més gent, organitzacions i llei que os amparen i estan més aprop vostre per a que tingueu la vostra llibertat.






6 comentarios:

Maria dijo...

Moltes gràcies per recordar-nos aquesta data.
Crec que és molt important sentir la veu dels homes sobre una questió que no només té a veure amb les dones, sino amb tota la societat.
Hem de fer sentir les nostres veus per dir NO a cap tipus de violència (en aquest cas contra les dones).
Qui no respecta els que l'envolten mai no es respetarà a sí mateix.
Salutacions a tota la penya del Punt Òmnia!!!

Anónimo dijo...

bravo javi, et felicito per aquesta entrada solidarisante amb la lluita contra la violencia de genere, desde aqui aprofito per felicitar a tot el equip per la inicitiva. El vostre gra d´arena es molt important en aquesta dura lluita. animo i endevant. m´agrada molt

Anónimo dijo...

Hola maquetador! primer que res moltes felicitats!!!
També dir-te que m'agradat molt la teva entrada, és important que la gent és fagi sentir i contra més gent millor.Espero que seguiu treballant i fent-vos sentir.
Per a tú una cançó "camins" de Sopa de cabra. Y.L.D

silvia dijo...

hola a tots els components del punt ònmia,hos vull felicitar per la feina que feu,sobretot per aquesta ultima sobre la violencia de genere,m'agradat molt que tractesiu aquest tema,ojala serveixi de algo i que homes i dones ens adonem del que esta pasant.enhorabona a tots,seguiu treballan aixi.gracies.javi moltes felicitats pel sant besitos silvia.fins aviat.

Anónimo dijo...

Javi tots et desitgem que passis un bon dia del teu sant. salutacion a la resta del equip del Punt Ómnia i endavant.

Maria dijo...

Tot i que va ser ahir, felicitats pel teu sant, Javi!!

Endavant, Omnieros!!